011

PIERSIC CATHERINE

27,29 lei

Piersicul este un pom fructifer care isi are originea din tari exotice, de pe continteul asiatic. Fructele de piersic cresc pe crengi in mod solitar sau grupate. Forma fructelor este sferica si prezinta o despartitura pe o parte. Coaja este subtire in nuante de portocaliu cu galben deschis. Pielita este usor acoperita de un strat subtire de puf iar in mijlocul fructului se gaseste un sambure mare. Gustul fructelor este aromat, suculent si parfumat. 

Fructul la soiul de piersic CATHERINE 
 Mărimea: mijlocie (80-110 grame)
 Forma fructului: sferică, cu vârful adâncit, cu cavitatea pedunculară îngustă şi mijlociu de adâncă.
Pieliţa: este de grosime mijlocie, cu pubescenţă densă şi fină. Culoarea de fond este galben-verzuie, iar cea acoperitoare este portocalie, cu nuanţe roşietice în zonele însorite ale fructului, cu aspect atrăgător. Sâmburele: este mic şi aderent la pulpă.
Pulpa: este galben-portocalie, fermă, cauciucată, fără fibre, fără infiltraţii de roşu sub epidermă şi în jurul sâmburelui, cu gust plăcut şi aromă care se intensifică la procesare. Nu se dezintegrează la fierbere şi are conţinut ridicat de zahăr (11-13% exprimat refractometric).
Maturitatea de recoltare: decada a III-a a lunii iulie şi prima decadă a lunii august.
Pomul la soiul de piersic CATHERINE 
Este rezistent la ger şi tolerant la băşicarea frunzelor (Taphrina deformans) şi făinare (Sphaerotheca pannosa).
Soi autofertil, care nu necesită polenizator.  Este precoce şi rodeşte economic din anul III. Producţia este foarte mare şi constantă (35-40 kg/pom),

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

23 alte produse in aceeasi categorie: